Slana jela

Zeleni rezanci sa pavlakom za kuvanje,čeri paradajzom i mocarelom

Ingredients:

» 320 g zelenih rezanaca
» so
» 2 čena belog luka
» MEGGLE maslac
» suncokretovo ili maslinovo ulje
» sitno seckani peršun
» 200 g čeri paradajza
» 140 g MEGGLE mozzarelle
» 80 g parmezana
» malo MEGGLE pavlaka za kuvanje

Preparation:

Na maslinovom ulju i maslacu lagano propržite krupno iseckan beli luk i sve zatim zalite sa malo vode i dodajte sitno seckani peršun. Pustite da sve provri,pa zatim dodajte čeri paradajz i pavlaku za kuvanje. Dodajte so i biber i sve zajedno još malo kuvajte. Na kraju dodajte zelena rezanca kuvana u slanoj vodi i MEGGLE mozzarellu. Nakratko sve zajedno ostavite na srednje jakoj temperaturi da se sir počne topiti. Jelo poslužite na toplom tanjiru i na kraju sve pospite parmezanom. Uživajte!